Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sertifikasız yangın bapları da isabetli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Hassaten, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Bir binada yahut çatı berknda, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Munzam-3/C’de belirtilen sürelere şık olması mecburidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faik bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, yapı tipine, kullanım amacına ve daire skorsına bakılırsa ayrımlılık gösterebilir. Aşağıda, farklı tipteki binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Kanatlar içre isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş Yangın Merdiveni Kapısı alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, möble yahut ayrıksı bir mahzur bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye Yangın Çıkış Kapısı edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yangın kapısı yöntem sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Report this wiki page